Werkgroep

Samen werken aan onbeperkt voetbalplezier.

We hopen een heleboel activiteiten te gaan lanceren. De eerste ideeën zijn er al. Je ziet ze hieronder. De ideeën komen mede voort uit de geslaagde G-voetbal Meeting van 18 november 2018. Wil je met jouw club ook meedoen en meedenken? Maar heb jij je nog niet aangemeld voor ons platform G-Kracht Voetbal? Doe dat dan hier.

Agenda

  • De contactgegevens van deelnemende verenigingen vermeld op de website van G-Kracht Voetbal. Tijdens de eerste G-voetbal Meeting kwam naar voren dat hier behoefte aan is. Er komt op voorspraak van de aanwezige verenigingen ook een overzicht van activiteiten, zoals toernooien, bij G-voetbalverenigingen.
  • In 2019 moet de eerste G-Kracht Voetbal League werkgroep zijn opgericht. Deze werkgroep staat o.l.v. voorzitter Angélique Koedijk (G-voetbal coördinator NEO). Tijdens de G-voetbal Meeting hebben zich hiervoor diverse kandidaten gemeld;
  • De werkgroep stelt in 2019 de eerste ontwikkelingsagenda op, inclusief een plan voor realisatie. De ontwikkelingsagenda en het plan worden gedeeld met alle deelnemers binnen de G-Kracht Voetbal League;
  • In 2019 wordt ook de eerste datum en locatie van een groot G-voetbal evenement in 2019 bekendgemaakt: de G-Kracht Voetbal Dag. Op deze locatie vindt ook een nieuwe G-voetbal Meeting plaats. Clubs die deelnemen aan de G-Kracht Voetbal League komen in aanmerking als evenementlocatie.